Het nieuwe jaar komt eraan, het ideale moment om eens te kijken naar de beautytrends die momenteel hip zijn. Zo kan je wat inspiratie opdoen om tijdens de feestdagen met een nieuwe look op een feestje te verschijnen. Ken jij deze trends al?

Haarextensions

Droom je van dik en vol haar? Dan zijn haarextensions, ofwel fake haar, dé oplossing voor jou. Extensions kunnen op verschillende manieren in je haar geïntegreerd worden. Een gemakkelijke keuze is de zogenaamde clip ins. Die kan je dragen tijdens een avondje uit, want je moet het nephaar gewoon in je haar vastklikken met clips. Daarnaast kunnen extensions ook ingevlochten worden in je eigen haar. Er bestaan ook extensions met microringen die de kleur van je haar hebben. Je eigen haar en de extension worden door het ringetje getrokken, dat vervolgens dicht tegen de hoofdhuid wordt dichtgeknepen.

Lipfillers

Lipfillers zijn vandaag heel populair. Volumineuze en getuite lippen blijken de droom van heel wat vrouwen te zijn. Bij deze cosmetische ingreep wordt een soort gel ingespoten in je lippen. De hoeveelheid hangt af van hoe vol je je lippen wil. De gel die ze inspuiten is een soort hyaluronzuur. De inspuiting zelf is niet pijnlijk, maar aangezien een dokter een naald in je lippen steekt, zal je dit wel voelen. Zeker als de gel zich verspreidt in de lippen kan dit onaangenaam voelen. Gelukkig helpt de verdovende crème die vooraf wordt ingesmeerd. Schrik niet als je lippen er niet meteen uitzien zoals je wilde, want ze zullen er in de eerste plaats vooral gezwollen uitzien. Die zwelling trekt snel weg en ook de blauwe plekken die je aan deze ingreep overhoudt verdwijnen vlug.

Nagels

Wie feestelijk voor de dag wil komen, kan z’n nagels laten doen in een schoonheidssalon. Je kan het sober houden en een basismanicure kiezen of misschien mag het iets feestelijker en verkies je gelnagels in een kerstkleurtje? Heb je korte nagels? Dan kan je voor tips kiezen in gel-of acrylnagels. Die maken je nagels instant langer en blijven een drietal weken mooi. Ideaal om de feestperiode te overbruggen.

Wonderbra

De Wonderbra bestaat al ettelijke jaren, maar nog steeds is het de best verkopende push up bh ter wereld. Heeft de natuur jou niet de grootste borsten gegeven, maar zou je graag een decolleté dragen met toch een beetje vulling? Zo’n Wonderbra vergroot je cup één tot twee maten. Ideaal om op oudjaar een diep uitgesneden kleedje te dragen en je op en top vrouwelijk te noemen. Brengt een Wonderbra geen soelaas en blijf je ongelukkig over je borsten? Dan kan je nadenken over een borstvergroting. Tegenwoordig zorgen chirurgen ervoor dat je nieuwe borsten er heel natuurlijk uitzien en je een mooie decolleté hebt. Een borstcorrectie wordt dus steeds persoonlijker.

Botox

Tot slot kan je ook aan je gezicht een ingreep laten doen. Botox om lach- en ouderdomsrimpeltjes te laten verdwijnen, maar ook een facelift wordt de laatste jaren meer en meer gedaan. Denk je wel goed na over zo’n ingreep voor je die laat uitvoeren? Rimpels horen nu eenmaal bij ouder worden en kunnen écht mooi zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here