Heb je het altijd belangrijk gevonden hoe je haar eruit ziet? Zo ja, dan ben je niet de enige. De waarheid is dat verlengingen de afgelopen jaren aan populariteit hebben gewonnen. Misschien is het te wijten aan de trend dat veel beroemdheden constant van uiterlijk veranderen met extensions, of misschien is het te wijten aan het feit dat de voortschrijdende technologie in de schoonheidsindustrie haarextensies betaalbaarder heeft gemaakt. Wat de reden ook is, vrouwen hoeven niet langer teleurgesteld naar hun haar te kijken. In plaats daarvan kunnen ze enige controle hebben om hun haar bijna onmiddellijk te veranderen.

Soorten hair extensions

Hoewel ze steeds vaker voorkomen, weet niet iedereen er veel van. Veel mensen denken misschien dat alle hairextensions hetzelfde zijn, maar de waarheid is dat er veel verschillende soorten zijn. Bij elk van deze typen is het doel hetzelfde. Of een vrouw nu op zoek is naar een kapsel voor een speciale gelegenheid of naar een alledaagse look, dit kleine geheim kan dramatisch meer lengte en volume aan je haar toevoegen.

Synthetische extensions

De eerste categorie haarextensies is synthetisch haar. Synthetische extensions zijn over het algemeen goedkoper, maar ze zien er niet zo natuurlijk uit op je hoofd. Bovendien vormen synthetische extensies enkele styling uitdagingen. Afhankelijk van het specifieke type synthetische extensions dat je kiest, kan je mogelijk sommige van je normale, op warmte gebaseerde styling producten niet gebruiken. Dat gezegd zijnde, zijn synthetische extensions vaak gemakkelijker fysiek op het haar aan te brengen, wat belangrijk is voor mensen met een zacht hoofd.

Menselijk haar als extensions

Menselijke haar extensies zijn het andere type van extensions dat je kan vinden. Deze zijn gemaakt van echt mensenhaar en daarom zien ze er waarschijnlijk zo natuurlijk uit als ze aan je eigen haar worden toegevoegd. Hoewel deze iets duurder zijn, kiezen veel dames ervoor om extensions van mensenhaar te gebruiken omdat ze de voorkeur geven aan een meer natuurlijke en gemakkelijke look.

Veranderen van look

Ongeacht het type extensie waarin u geïnteresseerd bent, de voordelen spreken voor zich. Door deze extensions op je haar aan te brengen, krijg je de flexibiliteit om je look direct te veranderen. Dit kan betekenen dat je simpelweg de stijl, de kleur, de textuur, of een combinatie van allerlei factoren verandert. Dit betekent dat zelfs bij dun steil haar een dikke krullende haardos niet onmogelijk is.

Ervaring voor het plaatsen en verwijderen van extensions

Voordat je de sprong waagt om extensies te nemen, moet je de tijd nemen om te begrijpen wat er bij die beslissing hoort. Financieel zijn haarextensies met een goede kwaliteit een investering. Ze kunnen zich zeer snel vermenigvuldigen in kosten, en met zelfs enkele basisuitbreidingen kan je al enkele honderden euro’s uitgeven. Bovendien moet je je realiseren dat je haar door de extensie wat slijtage zal ervaren. Bij elk type extensie moet het op de een of andere manier fysiek aan je bestaande haar worden bevestigd. Hierbij zijn er verschillende methoden mogelijk. Bovendien kunnen de contactpunten van de extensions en het haar, bekend als het bevestigingspunt, enigszins worden beschadigd door de ervaring. Extensies hebben ook wat extra onderhoud nodig die je misschien niet kent als je ze nog nooit hebt gehad. Je moet een professional vinden die vertrouwd is en ervaring heeft met extensies en deze niet alleen op de juiste manier zal toepassen, maar je ook meer zal leren over het onderhoud ervan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here