Elke vrouw is sterk. Ongeacht levensstijl, sociale en burgerlijke staat, leeftijd of religie.

Maar er zijn momenten waarop een vrouw haar kracht en onafhankelijkheid kan vergeten door alle stress en spanningen. En dan, om het vroegere vertrouwen te herstellen, kun je een kleine tip gebruiken.

Een afspraakje met jezelf kan bijvoorbeeld helpen om je levenslust en je gevoel van waarde te herstellen. Hier is het belangrijk om een leuke outfit en accessoires te kiezen en jezelf mee uit te nemen op een date – naar een museum, theater, restaurant, enz.

Vul de look aan met een parfum. En de volgende keer zal deze geur geassocieerd worden met een aangename tijd, waarin je voor jezelf zorgt, wat automatisch je humeur zal opkrikken en je zelfvertrouwen zal geven.

Heldere en betoverende geuren

De collectie van een parfumliefhebber moet een paar flesjes bevatten waarmee u uw zelfvertrouwen kunt “aanwakkeren”. Si Passione van Armani is er een van.

Het parfum werd gecreëerd door de beroemde parfumeurs Christine Nagel en Julie Masse. Si Passione heeft een zeer smakelijke noot van aalbessenjam, die klinkt van het begin tot het einde van de geur. De aalbessen voelen niet aan als een suikerzoetje, maar eerder als een hapje.

Het begint ook met noten van peer, roze peper en grapefruit. Dit wordt gevolgd door een akkoord van ananas, verse roos, jasmijn en heliotroopnoten. De basisnoten van vanille, cederhout, amberhout en patchoeli blijven in het spoor.

De geur is geschikt voor het lente- en zomerseizoen. Maar aan het begin van de herfst opent het nieuwe facetten. Er zit iets serieus en soulvols in, waarschijnlijk door de aalbes en de heldere roos.

Een andere geur die al een cultgeur is geworden is Dolce & Gabbana Anthology L’Imperatrice 3. Het is een evenwichtig fris-bloemig parfum met een vleugje zoetheid.

In het begin zijn er zoete noten van kiwi en roze peper. Dan openen noten van watermeloen, cyclamen en jasmijn. De basis bevat noten van citroengras, muskus en sandelhout.

Voor velen wordt L’Imperatrice geassocieerd met een explosie van sappig fruit op ijs. Een prachtige geur van zomer, lichtheid en frisheid. Helder en sprankelend, echt een legende in de parfumerie bekend bij velen.

Perfect voor zowel brunettes als blondines. Voor de tedere, voor de sexy, voor de stoutmoedige – L’Imperatrice combineert alle facetten van een echte vrouw op een ongelooflijke manier. Een spoor van magie, zacht, subtiel, flirtend.

Girls Can Do Anything van Zadig & Voltaire is een damesgeur en behoort tot de oriëntaalse geurengroep. Girls Can Do Anything werd uitgebracht in 2018. Het werd gecreëerd door Quentin Bisch, een van de beste jonge parfumeurs.

Het begint met noten van peer, mandarijn, oranjebloesem en bergamot. Dan openen de middennoten van tonkaboon en tuberoos zich geleidelijk. En aan het eind van het spoor zijn er noten van vanille, varen, kruidnagel en patchoeli.

De geur is zoet, maar niet gourmet, met een lichte muntachtige nasmaak. Zal vooral in de smaak vallen bij liefhebbers van de geur van zoete peer.

U kunt ook de andere geuren in deze reeks proberen – Girls Can Be Crazy en Girls Can Say Anything. De laatste klinkt luid, helder en zoet. De geur brengt een feestelijke sfeer over.