De tuin is een heerlijke verlenging van het interieur. De één heeft een grote tuin en de ander een kleine knusse buitenruimte. Dit maakt niets uit voor de gezelligheid buiten. In een grote tuin kun je meer spullen kwijt, maar met een kleine tuin kun je lekker creatief indelen. Hoe groot je tuin ook is. De volgende musthaves kun jij zeker een goed plekje geven. Benieuwd welke het zijn? Lees dan verder.

Een comfortabele loungestoel

Heerlijk wegdromen, een mooi boek lezen of even relaxen bij de open haard. Of nog beter, even zonnen in het najaarszonnetje. Dit kun je allemaal doen in een lekkere hangstoel van Kees Smit Tuinmeubelen. Hij is er in verschillende vormen, maten en prijzen. Je kunt hem op diverse plekken ophangen. Aan een stevige balk onder de overkapping, in de boom aan een stevige, dikke tak of aan een bijpassende standaard.

hangstoel in de tuin

Sfeervolle verlichting

Maak jouw balkon of tuin nog sfeervoller met een mooie gaslantaarn. Ze zijn er in verschillende designs en modellen. Voor elke stijl is er wel één. Houd je van een strakke tuin, kies dan een zwarte strakke variant. Vind je het Ibiza stijltje leuk? Probeer dan eens een houten gaslantaarn of een die helemaal wit is. De flikkerende vlam geeft net dat beetje extra gezelligheid op het terras.

Een bijzettafel

Waarom nou een bijzettafel? Alles is binnen handbereik en het past overal bij. Bijzettafels zijn er in allerlei verschillende vormen, maten en kleuren. Ben je heerlijk aan het zonnen in je ligbed dan zet je het tafeltje naast je. Zo is de zonnebrand en jouw koude drankje binnen handbereik. Zijn het de wat koudere dagen en heb je behoeft aan warmte. Denk dan eens na over een vuurtafel in de vorm van een bijzettafel. Het straalt een heerlijke aangename warmte af en is ook nog functioneel. De vuurtafel is op gas. Je hebt dus geen last van vliegende vonken of stinkende kleren.

Kleurrijke sierkussens

Vrolijk jouw overkapping of tuinset op met prachtige kleurrijke sierkussens. Er zijn verschillende soorten kussens met verschillende patronen. Maak een leuke combinatie door een effen kussen met een printkussen te mixen. Maak setjes van twee en vrolijk zo de hele boel op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here