Misschien herken je het ritueel wel wanneer er een avondje uit op de planning staat. Je gaat bijvoorbeeld ergens eten, dansen of naar een theatershow. Maar voordat je ergens naartoe kunt gaan moet je eerst een leuke outfit bij elkaar rapen. 

Soms is het erg lastig om van te voren te beslissen wat je aan wilt trekken. Of je nu ergens een biertje gaat drinken, date hebt of naar een club gaat. De outfit is belangrijk omdat je dan vol zelfvertrouwen daar naartoe gaat. Vandaar de aanleiding van deze blog, om het makkelijker te maken de eerstvolgende keer dat je uit de deur gaat. 

Club Outfit

Voordat je naar een club toe gaat is het belangrijk om te kijken naar wat voor een club je gaat. Sommige clubs zijn erg chique en daar kun je het beste goed gekleed gaan. Je voorkomt daarmee dat je gek wordt aangekeken en een paar deuren verder wilt gaat zitten in een donkere kroeg. 

Het is tevens niet de bedoeling om in een driedelig pak aankomt. Houd het fris, classy en simpel. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte overhemd en met een pantalon of chino. Met een paar hippe sneakers eronder zie je er goed uit en hoef je je geen zorgen te maken over de kledingkeuze op die avond. 

Mocht je naar een minder chique club gaan is het allemaal wat losser. Ga voor een leuk overhemd en doe de bovenste knoopjes los. Door hier een jeans op te dragen en de pijpjes om te slaan zorg je voor een comfortabele outfit die er leuk en luchtig uitziet. 

Strandoutfit

Er is iets wat gevierd moet worden en besluit om je geliefde mee te nemen naar een goed restaurant. Het is alleen erg belangrijk om hierbij een goede outfit uit te zoeken. Ga voor een nette chino en een overhemd, gecombineerd met een jasje. Doe aan je voeten leuke instappers of voor goede schoenen. Daarnaast is het erg mooi om hierbij gouden sieraden of diamanten sieraden te dragen. Zeker wanneer je kleding uitzoekt waar weinig kleuren in zitten is het extra mooi om dit te breken met een paar leuke sieraden. Denk aan bijvoorbeeld een leuk horloge of een armband. Met deze combinatie kleding kom je goed voor de boeg en stel je jouw geliefde niet teleur met het etentje.

Festival outfit

Nu de lockdown volledig is afgesloten kom je deze zomer vast nog wel een keer bij een festival. Bij festivals kun je altijd wat losser kleden, maar stijlvol hoef je zeker niet over te slaan. Je kunt op een festival met warm weer een korte broek aan doen met een leuk shirtje. Hieronder kun je mooie sneakers aandoen waar je de gehele dag op kunt lopen. Niets is zo vervelend als pijnlijke voeten op een festival. 

Kroeg outfit

Ga je lekker met je vrienden richting de kroeg en wil je er tijdens het drinken wel nog een beetje goed uitzien. Je weet namelijk nooit wie je tegen gaat komen of wanneer er fotos van de groep worden gemaakt. Ga daarom voor een casual outfit, die er leuk uitziet, maar ook lekker zit zodat je kunt praten met je handen, poelen of kunt darten. Kies voor een leuke donkere broek of spijkerbroek met stretch. Dit kun je combineren met een leuk overhemd en de bovenste knoopjes kunnen wederom open. Kies hierbij nog een paar leuke sneakers en je bent klaar voor de avond. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here