Je moet bereid zijn om al je dromen serieus te nemen, want de wereld zal tot stilstand komen als er niemand is met nieuwe ideeën, gedachten of verbeelding. Het kost absoluut een gedurfde en vasthoudende inspanning om op reis te gaan naar iets dat verder gaat dan je huidige realiteit. Bij veel mensen komen er vragen naar boven als ze dromen hebben, zoals: als jij niet droomt, wie dan wel? Droom je niet te groot? Hoe ver kan je gaan om je dromen te vervullen? Heb je een limiet? Kan je alles stoppen om na te streven wat je wilt? Kan je tegen de stroom in gaan om je visie te volgen? Heb je de moed om al het andere te vergeten, gewoon om je verlangen te zien uitkomen?

View this post on Instagram

✨Dromen ✨ Als kind waren we hier heel goed in. Grote dromen en verlangens. Ik weet nog dat ik ervan droomde om later in het theater te staan, mij eigen parfumlijn van mijn eigen rozenbottel mengsel in combinatie met een baan als criminoloog. ⁠ ⁠ Gaandeweg verleren we het groots denken. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg dat is wat je te horen krijgt als kind. Als we ouder worden verleren we hoe we dingen kunnen verbeelden. Als kind kun je dat veel sterker. De kracht van verbeelding is sterk en helpt je om dingen te manifesteren. ⁠ ⁠ Als ondernemer is het belangrijk dat je groot durft te denken, want als jij je niet kan voorstellen dat je 2 succesvolle bedrijven kan runnen, dan zal je dat ook nooit doen. Je brein is enorm krachtig . “The mind is everything, what you think you become”. ⁠ ⁠ Probeer het is een keer en begin met het visualiseren van jouw grote droom. “Start with the end game in mind”. Waar sta je dan in het leven, hoe voel je je, waar ben je, wat ben je aan het doen en hoe zie je eruit? Laat je gedachte de vrije loop. ⁠ ⁠ Wat is jouw grote droom?⁠ ⁠ #dromen #verlangen #visualisere #mind #endgame #manifesteren #ondernemen #krachtvandeverbeelding

A post shared by BRANDFORGE ✨ by Nadine (@nadine.van.keulen) on

Geef je dromen een kans

Ontelbare mensen onder jullie streven ernaar om iets groters te zijn dan je nu bent en dat is prima. Maar hoeveel van jullie maken deze dromen echt waar? De meeste mensen weten wat ze moeten doen, maar om de een of andere reden zijn ze bang of hebben ze het gevoel dat het onmogelijk is om hun dromen te verwezenlijken.

Het is beter om je dromen waar te maken, dan hierover binnen enkele jaren spijt te hebben. Het is moeilijk om de harde waarheid te accepteren. En zoals de meeste mensen doen, kan ook jij genoegen nemen met wat je hebt en gewoon tevreden zijn, maar maakt je dat gelukkig? Je mag nooit opgeven om te gaan voor datgene wat je gelukkig maakt. Als het een plaats in je hart heeft, is het omdat je de macht hebt om die droom waar te maken. Als je serieus genoeg bent met het waarmaken van je dromen, zal je de vastberadenheid vinden om weer op te staan in het geval je faalt. Bovendien moet je bereid zijn om mensen te negeren die geloven dat je niet kan bereiken wat je wilt. Aan de andere kant zijn er ook veel mensen die precies hetzelfde willen doen als jij.

Doe het uit liefde

Als je een droom hebt, heeft het vaak te maken met passie. Maak je droom in dat geval niet waar voor geld, succes, roem of macht, maar doe het in plaats daarvan uit liefde. Echte liefde is inderdaad het enige dat zonder prijs komt. Als je het voor een andere reden doet, heeft dat een negatieve impact en zal je niet slagen. Maar als je iets doet waar je om geeft, denk je alleen aan het resultaat en dat is het ogenblik waarop het succes verschijnt. Als je je dromen serieus neemt, doe je het voor het geluk en het plezier dat het je brengt. Als je hetzelfde doet op je reis naar je doel en consistent bent in je acties, zal je het zeker groot maken. Je kan doorgaan door altijd een volgende stap vooruit te zetten. Wees dus gefocust op het doen van dingen met liefde en na verloop zullen de puzzelstukjes vanzelf op hun plaats vallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here