Hairextensions zijn mooi, en meer mensen dragen ze dan u misschien denkt. Het is hetzelfde als het dragen van make-up, behalve dat niemand weet dat het er is. Ze kunnen op elk moment en om welke reden dan ook worden gedragen. Ze zijn in staat om een ​​compleet nieuwe look voor je te creëren, om je meer zelfvertrouwen te geven en vooral, ze zorgen ervoor dat je je fantastisch voelt! Dat laatste is natuurlijk ook niet onbelangrijk!

View this post on Instagram

Hand tied weft 100% virgin high quality human hair! hand tied wefts/hand tied extensions/flat weft/seamlesshair/clip in hair /tape in hair/Keratin hair whatsapp/imessage:+ 8618105322425 #Advancedhairfactory #Advancedhairextension #handtiedextensions #handtiedwefts #handtiedhairextensions #handtiedhair #handtiedhairextension #tapeinextensions #tapeinhairextensions #tapeins #tapein #flatweft #flatwefthairextensions #machineweft #clipinextensions#clipinhairextensions #hairextensionspecialist #hairextentions #hairextension#hairexpert #hairextensionist #hairextensionsuk #hairextensionsspecialist #hairextensionsupply #hairexperts #hairextention #hairextensionsupplier#humanhairextensions #humanhairextension #longhairextensions

A post shared by Lacey (@hairextensions_lacey) on

Clip in extensions zijn probleemloos om te gebruiken

Clip in haar extensions zijn geweldig omdat je ze niet hoeft te lijmen, te vlechten, te naaien of te weven. Ze zijn probleemloos en ze geven je die geweldige celebrity-look die je altijd al wou. Je moet ze gewoon aan je haren vastklikken. Er bestaan verschillende soorten clip in extensions, waaronder lange haren die in alle kleuren beschikbaar zijn. Een van de meer bekende soorten menselijk haarklemmen in hair extensions is de klassieke paardenstaart. Het enige wat je hoeft te doen is je echte haar vastmaken en de paardenstaart daaraan vast te maken. U kunt deze clip in paardenstaart gewoon online kopen. Ze worden meestal in een synthetische vorm gevonden, maar je kunt ze ook in echt mensenhaar kopen.

Funky kleuren in extensies

U kunt ook experimenteren met clip-in extensions met funky kleuren. Alles is mogelijk in deze tijd. Hoe meer anders je bent, hoe meer uniek je eruitziet. Tien jaar geleden werd het hebben van roze of blauw haar afgekeurd. Het betekende dat je anders was, en dat was niet goed. Naarmate de tijd verstreek, begonnen steeds meer mensen van alle leeftijden te experimenteren met clip-in extensions met funky kleuren en ze besloten vervolgens dat ze het leuk vonden. Ze zijn modieus en opvallend. De meeste mensen kiezen echter voor natuurlijke haarkleuren, maar als je er wilt uitspringen, dan kan je eens proberen om eens wat anders te proberen en voor een uitdagend kleur te gaan.

Vals haar met je echte haar mengen

Als je de textuur van de extensions wilt mengen met je echte haar, zorg er dan voor dat je de twee bij elkaar zoekt voordat je ze koopt. Extensies van menselijk haar kunnen behoorlijk lang meegaan, afhankelijk van hoeveel je ze draagt. De prijs zou geen probleem moeten zijn, want meestal zijn ze goedkoop, zeker als u kiest voor synthetische clip-on extensions. Het mensenhaar zorgt echter voor een veel natuurlijkere uitstraling. Hoe dan ook, je komt er vast tien keer beter uit dan voorheen.

Vandaag lang haar en morgen kort haar

Het mooie van hairextensions is dat je ze zo vaak kunt vervangen als je wilt. Als je vanavond kort haar wilt en morgen lang haar, dan is dat geen probleem. De veelzijdigheid is waanzinnig, op een goede manier natuurlijk! Ik moet je echter waarschuwen dat hairextensions verslavend zijn. Als je eenmaal ziet hoe geweldig ze je laten lijken en voelen, zul je waarschijnlijk nooit stoppen om ermee te experimenteren. Ze zijn een modieuze noodzaak om te worden gedragen wanneer u maar wilt. Zeggen dat het dragen van haarextensies opwindend is, is een volkomen understatement. U zult het gewoon zelf moeten zien. Clip in extensions zijn zonder twijfel een must have accessoire!

Lees ook: een complete gids voor hair extensions.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here