Met de feestdagen voor de deur komen we in een tijd waarin alles draait om schitteren en stralen. Gelukkig ben je niet beperkt tot die paar dagen in december om je outfit een mooie uitstraling te geven. Met onze tips weet jij hoe jij ook de rest van het jaar je look net wat extra luxe en glamour geeft.

Een stralende huid

Start je feestelijke make-up met een perfecte basis. Een goede foundation en concealer zijn essentieel om oneffenheden te verbergen en je huid een egaal, stralend uiterlijk te geven. Merken zoals Catrice bieden een scala aan opties die zorgen voor een langdurige dekking en een natuurlijke finish. Dus geen zorgen meer over make up dat het niet volhoudt tot het einde van de avond of er gek uit ziet.

Oogverblindende ogen

De feestdagen zijn de perfecte tijd om te experimenteren met oogmake-up. Ga voor een rokerige ooglook of kies voor glinsterende oogschaduw om je ogen echt te laten spreken. Mascara en eyeliner zijn de finishing touches om je oogmake-up compleet te maken. Denk hierbij aan een mooie combinatie met je outfit of juist een sterk contrast om ze extra aandacht te geven. 

Feestelijke lippen

De feestdagen zijn ook het seizoen van de gedurfde lippen. Rood, bordeaux of zelfs metallic tinten kunnen je look een extra feestelijk tintje geven. Producten van Catrice, zoals hun langhoudende lipsticks en glosses, zorgen ervoor dat je lippen er de hele avond prachtig uitzien. Deze komen er in verschillende kleuren en dragen vooral bij aan dat de rest van het gezelschap aan je prachtige lippen zal hangen.

Kleurrijke nagels

Je nagels zijn als juwelen voor je handen tijdens de feestdagen. Kies voor klassieke roodtinten, speelse glitter of een chique nude. OPI is een meester in het creëren van langhoudende, rijke kleuren die bij elke look passen. Hierbij kan je het zo spannend maken als dat je zelf wilt met felle kleurencombinaties of juist gaan voor een neturale elegante kleur die de rest van je outfit accentueert. 

Parfum om van te smullen

Een heerlijk parfum is de kers op de taart van je feestelijke look. Kies een geur die je persoonlijkheid weerspiegelt en je zult je niet alleen geweldig voelen, maar ook een blijvende indruk achterlaten. Zorg er vooral voor dat je parfum een ondersteunende en niet overheersende rol heeft in het geheel.

De finishing touch

Een glamour look is niet compleet zonder een beetje glans. Highlighters en glinsterende bronzers kunnen je huid die extra feestelijke gloed geven. Gebruik ze op je jukbeenderen, het puntje van je neus en boven je lippen voor een stralende afwerking. Met de juiste hoeveelheid zie je er net uit alsof je van de rode loper afkomt gelopen. En dat gevoel willen we allemaal, toch?

Met deze tips staat niet het kerstdiner, maar jij in het middelpunt van de belangstelling de komende feestdagen. Dus bereid je voor om een blijvende indruk achter te laten en kijk welke van deze tips passen bij jou en jouw kledingkast!