Je hebt ze vast wel eens zien lopen: moeders en dochters in van die schattige matchende outfits. Er zijn tegenwoordig merken (bijvoorbeeld 4 Funky Flavours) die zowel kinderkleding als kleding voor volwassenen maken in dezelfde prints. Zo kan jij dezelfde jurk aanschaffen voor jou en je dochter! Natuurlijk is er ook voor jongens matchende kinderkleding te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld stoere polo’s te krijgen en kinder- en grote maten, of trainingsjasjes in matchende kleuren.

Spelen met printjes

Vind je identieke jurkjes voor jou en je dochter iets teveel van het goede? Dan kan je ervoor kiezen om de prints van de kinderkleding terug te laten komen in jouw accessoires. Denk aan een bijpassend sjaaltje of haarband, of combineer een hemdje in matchende print met een stoere spijkerbroek. Daarnaast hoeven de prints natuurlijk niet exact hetzelfde te zijn. Speel bijvoorbeeld eens met strepen en stippen. Trek je dochter een gestreepte legging aan en ga zelf voor zo’n relaxed shirt met strepen. Simpel, casual en super comfortabel! Bij Jayno vind je momenteel het meest complete aanbod in kinderkleding. Van schattig tot stoer en van klein tot groot, Jayno kinderkleding heeft het allemaal!

Kleur bekennen

Houd je niet van prints maar wil je toch je eigen outfit afstemmen op dat van je kind? Dan kan je er altijd voor kiezen om de kleuren van jullie outfits op elkaar af te stemmen. Er zijn tegenwoordig broeken te krijgen in erg veel verschillende kleuren, maar je kan uiteraard ook kiezen voor een lekkere trui in dezelfde kleur.

DIY prints

Nu kan het natuurlijk zijn dat jij, je kind of je vriend helemaal niet houden van kleurtjes, strepen of stippen. Toch kan je dan nog steeds jullie outfits op elkaar afstemmen. Leuker nog: je kan helemaal zelf een originele opdruk verzinnen voor een simpel T-shirt of rompertje! Dit is vooral een uitkomst voor wie het liefst rondloopt in een simpel basic shirt. Je kunt tegenwoordig bij verschillende bedrijven truien, T-shirts of rompertjes laten bedrukken met een gepersonaliseerde tekst. Je kan veelal gemakkelijk en snel online een print ontwerpen, die dan speciaal voor jou op een kledingstuk wordt gedrukt. Laat je fantasie de vrije loop, maak een tof ontwerp en voor je het weet loopt je hele gezin rond in unieke matchende outfits!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here