Aristoteles, de gekende politicus en filosoof, zei ooit dat de vrouw het beste schepsels is van god. Echter is het van groot belang dat je mooi, gracieus, gewaagd en slim lijkt, door de juiste kleding te dragen. Afhankelijk van je lichaamsvorm, je grootte, je stijl, de kleuren die bij je passen, enzovoort, volgen hier enkele modetips voor vrouwen. Als eerst stap is het belangrijk om extra voorzichtig te zijn met je uiterlijk.

Mode voor vrouwen

Vrouwen zijn direct verbonden met mode. Het is dan ook goed om te zeggen dat het woord mode verbonden is met de vrouw. Het is meer dan gewoon kleding dragen. Er zijn toch wat factoren die bepalend zijn voor je uitstraling, waaronder je lichaamsvorm, je huidskleur en je persoonlijke houding.

Je lichaamsvorm

Ben je een mollige vrouw? Probeer dan mouwloze kleding te vermijden. Kies donkere kleuren in plaats van lichtere tinten. Verkies bijvoorbeeld donkerblauw boven een reeks van saaie kleuren. Als je kleine prints en verticale lijnafdrukken draagt, zie je er slanker uit.

Kies beige en lichtbruine kleuren als je een gemiddelde lichaamsvorm hebt. In het geval je blouses draagt, probeer dan diegene die wat losser zitten, want deze zijn een grote hulp bij het verhullen van fysieke fouten.

Als je een dunne vrouw bent, mag je zeker vrolijk zijn, want je ziet er prachtig uit in alle kleuren. Alle kleuren en tinten passen bij jou. Je kan bijvoorbeeld mouwloze kleding dragen, diepe snitten en aansluitende blouses.

 De juiste fond de teint voor je huidskleur

Het is belangrijk om de juiste fond de teint te kiezen die bij je huidskleur past. Als je een lichte huidskleur hebt, zal goud met een mengsel van koper je cool maken. Als je een medium of tarwekleurige huid hebt, geef je de voorkeur aan gemengde tinten van wit, beige en bronskleurig goud. Als je een donkere huid hebt, maak jezelf dan liever op in gouden koperen tinten.

Persoonlijke houding en niveau van comfort

Je houding en het niveau van comfort zijn erg belangrijk, samen met je uiterlijk en je gevoel voor kleding. Er bestaan veel manieren om wat extra charme aan je persoonlijkheid toe te voegen. Een kleedje of stijlvolle t-shirt kan prachtig zijn. Voor een verlegen en introverte vrouw kan een stijlvolle blouse met blote hals perfect zijn.

Wat je lichaamsvorm en je huidtint ook zijn, of hoe gedurfd je persoonlijkheid is, de mode is er voor alle vrouwen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here