Niet alleen hip, maar ook nog eens hartstikke leuk: zelf je t-shirt bedrukken. Je ziet het steeds meer mensen doen, van bedrijven tot particulieren. Voor bedrijven is het zelf bedrukken van t-shirts handig om zo werknemers herkenbaar te maken. Voor particulieren lopen de redenen uiteen. Zo kun je t-shirts bedrukken voor een vrijgezellenfeestje, een kinderverjaardag, of misschien ben je juist op zoek naar iets specifieks wat je niet in de winkel kunt vinden maar zo wel zelf kunt maken. Maar hoe bedruk je zelf een t-shirt?

Waarom een t-shirt bedrukken?

Een t-shirt bedrukken is ontzettend leuk. Je kunt zo namelijk zelf een grappig, origineel of juist heel stijlvol t-shirt ontwerpen. Misschien ben je zwanger en wil je dit heugelijke nieuws op een originele manier aankondigen? Dan is een bedrukt t-shirt natuurlijk een ideale manier om dit te doen. Voor bedrijven zorgen zelf bedrukte t-shirts voor naamsbekendheid en herkenning bij potentiële klanten

Zelf je t-shirt ontwerpen

Het zelf ontwerpen van het t-shirt hoeft niet moeilijk te zijn. Zo kun je online een t-shirt laten bedrukken met bijvoorbeeld een foto, logo, tekening of quote. Vooral bedrijven maken hier gebruik van, maar dit is ook handig voor particulieren. Maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag! Heb je een blanco t-shirt in huis? Dan kun je het t-shirt zelf bedrukken met behulp van textielstiften of strijkpapier. Wil je helemaal origineel zijn en ben je een beetje creatief? Kies er dan bijvoorbeeld voor om het t-shirt te borduren met een mooie afbeelding of quote.

Andere kleding bedrukken

Naast t-shirts, kun je nog veel meer kleding bedrukken. Zo kun je ook truien, jassen en mutsen (laten) bedrukken. Of, wanneer je een beetje goed bent in borduren, kun je zelfs je simpele spijkerbroek omtoveren tot een hippe, kleurrijke broek!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here