Bij een geboorte of kinderverjaardag hoort natuurlijk een cadeau. Het probleem is alleen dat kinderen vaak al zo veel hebben. Daarnaast wil je bij een geboorte niet iets geven waarvan de kans bestaat dat de kersverse ouders dat al hebben. Een uniek cadeau is dan een goede optie, want zo is de kans het kleinst dat je iets geeft dat ze al hebben, of helemaal niet leuk vinden.

Cadeaus mee op kraambezoek

Ga je op kraambezoek, dan moet er natuurlijk een cadeau meegenomen worden. Vaak geef je iets waar de ouders echt wat aan hebben, alleen het probleem is dat alle noodzakelijke spullen voor een baby al in huis zijn. Een mooie, uitgebreide luiertaart of een goedgevulde mand met zalfjes en andere producten voor moeder en kind zijn leuke ideeën alleen dan moet je wel zeker weten dat deze niet al gegeven wordt.

Ga je liever voor meer unieke cadeaus, dan zijn er ook nog een aantal opties te bedenken, vaak in de vorm van gepersonaliseerde items. Een mooie baby armband met de naam van de baby er in gegraveerd of een bedel eraan is uniek en leuk om te geven. Deze armbandjes kunnen vaak een flink aantal maanden gedragen worden, omdat je de sluiting steeds iets losser kunt doen. Er zijn ook andere gepersonaliseerde cadeaus te vinden, bijvoorbeeld een knuffel of badcape met de naam van de baby er op geborduurd of een blokkentoren met de gegevens van het geboortekaartje er op geverfd.

Unieke cadeaus voor kinderen

Ga je naar een kinderverjaardag, dan is het vaak een stuk lastiger een goed cadeau te bedenken. Het hangt natuurlijk een beetje af van de leeftijd van het kind, maar vaak hebben kinderen al veel speelgoed in huis liggen. Wil je graag een mooi cadeau geven waar het kind langere tijd iets aan heeft, dan is een mooie armband wellicht een optie. Kinderarmbandjes zijn er in verschillende uitvoeringen, dus er is er altijd wel één te vinden die bij de jarige past. Ga je voor een klassieke armband met de naam van het kind, of liever een bedelarmband? Ook erg leuk zijn armbanden waarin de naam wordt gegraveerd in het handschrift van het kind zelf. Hoef je niet per se iets met een naam te geven, dan kun je uiteraard ook gaan voor een armband met een eenhoorn, een bloem of een hartje.

Belangrijk bij cadeaus voor kinderen is dat je altijd goed naar het kind zelf kijkt. Leest het graag, of speelt het graag met poppen? Probeer dan een cadeau te bedenken die daar bij past. Je zou bijvoorbeeld een mooie armband kunnen geven, samen met een klein boekenpakket of een mooie outfit voor de pop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here