Heb jij nog een nieuwe zomergarderobe nodig, maar weet je niet goed waar je voor moet kiezen? In de zomer is het vooral belangrijk dat de kleding luchtig is, zeker wanneer het buiten echt goed warm is. ga je graag met de trends mee, dan is het natuurlijk ook belangrijk dat je hiervan op de hoogte bent. In dit artikel geven wij je een aantal kledingopties zodat jij er in de zomer perfect bijloopt.

De minirok is terug van weggeweest

Jaren geleden droegen we massaal de minirok, inclusief blote buik en grote riem. Deze trend komt in zekere zin weer terug, al is de rok nu nog korter. Je kunt het dan ook beter een microrok noemen in plaats van een minirok, zo kort is hij. Niet ideaal wanneer je een dagje de toerist uit gaat hangen, maar wel wanneer je graag naar het strand gaat. Ook de blote buik is weer helemaal terug, sterker nog; het hele middenrif mag bloot zijn. Meer dan een bikinitop en een microrok heb je dus eigenlijk niet nodig deze zomer.

In de zomer naar kantoor

Helaas moet er ook op warme zomerdagen gewoon gewerkt worden, maar dit kun je gelukkig wel in stijl doen. Het pak voor vrouwen is al even een trend, maar dat zet ook deze zomer gewoon door. Of je nou voor een getailleerde versie gaat, een rok met een colbert of een pak met wijde pijpen, het mag allemaal. Die wijde pijpen hoeven trouwens niet alleen naar kantoor gedragen te worden. De skinny jeans waren jarenlang een trend, maar dit lijkt nu over te zijn. Wil je in de zomer een lange broek aan, dan doe je dit dus het beste met hele wijde pijpen.

Naar het strand in de zomer

Zodra er een aantal warme dagen aankomen, gaan we massaal naar het strand. In eerste instantie natuurlijk om van het lekkere weer te genieten, bruin te worden en het water in te gaan, maar je wilt ook gezien worden. Daarom is het een goed idee een paar mooie bikini’s aan te schaffen die helemaal met de trend van deze zomer meegaan. Een mooie trend zijn de asymmetrische badpakken en bikini’s, waarbij je dus maar één bandje hebt. Ook zien we veel hoge uitsneden, diepe V-halzen, cut-outs op andere plekken en dierenprints voorbij komen. Ga je liever niet voor een dierenprint? Dan zijn metallic kleuren ook goed deze zomer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here