Stap 1: gaan winkelen

De eerste stap is heel simpel: ga naar buiten en winkel. Tegenwoordig hoef je niet langer in de kast van je oma te duiken of naar de dichtstbijzijnde tweedehandswinkel te gaan om je in vintage stijl te kleden. Tweedehandswinkels zijn zich bewust van de populaire eisen voor vintage. We kunnen ook zeker binnenstappen in een vintage winkel waar ze nieuwe vintage kleding verkopen.

Stap 2: zoek een jurk in vintage stijl

Een ding dat kenmerkend is voor de manier waarop dames zich vroeger kleedden, was dat ze altijd een jurk droegen. Regen of zonneschijn, dames waren in het verleden altijd goed verzorgd, met een mooie en stijlvolle jurk. Dus, wat voor soort jurk moeten we kiezen om het verleden te adopteren? Ik zou je aanraden om een tijdperk te kiezen dat je vooral aanspreekt. De jaren 1930 zijn voor dames die hun rondingen omarmen, de jaren 1940 zijn geschikt voor iemand die vrij klein en fijn is, de jaren 1950 zijn voor de vrolijke dames onder ons, de jaren 1960 is het tijdperk voor iemand die durft en de jaren 1970 is voor iemand die een beetje wild en onbezonnen is.

Stap 3: verschillende keuzes

Laten we eens kijken met wat voor soort keuzes we kunnen spelen. Stel je voor dat je een zwevende maxi-jurk draagt met een bloemenring in je haar, dit zou een speelse vrouw van je maken. Een mini jurkje uit de jaren 1960 in een koraalkleur is heel cool voor de vrouwelijke dame in jou die gewoon wil pronken! Als je van een beetje drama en kleur houdt, zou een aansluitende jurk uit de jaren 1950 met een grote rok ideaal voor je zijn. Voor iemand die zijn kleine figuur graag zou willen verbeteren, is een getailleerde potlood jurk in een opvallend groen of andere kleur ideaal.

Stap 4: een jurk in combinatie met een legging of panty

Combineer je jurk met een legging of kleurrijke panty om je look te moderniseren. Dit is de sleutel om je look een schone update te geven. Een casual legging laat zien dat je een praktische kant hebt. Sommige leuke gekleurde panty’s zijn een coole optie om je outfit op te vrolijken.

Stap 5: de juiste schoenenkeuze

Welke schoenenkeuze kan je outfit naar een ander niveau brengen? Sommige stijlvolle laarzen zijn bijvoorbeeld ideaal voor een mini jurk. Lagere schoenen zijn dan weer perfect voor een lange jurk uit de jaren 1930 of een swingjurk uit de jaren 1950. Ze zijn comfortabel en een hakje kan je een extra wow gevoel geven.

Stap 6: de juiste make-up

De perfecte make-up kan bijvoorbeeld een eyeliner zijn en een mooie rode lippenstift. Dit is de geweldige combinatie voor iedereen die een glamoureuze stijl wil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here