Mooie nagels, elke vrouw is er dol op. Vroeger waren nagels er in de kleuren: rood, rood en rood. Enkel rode nagels werden er in vroegere tijden gedragen. Echter zijn er tegenwoordig zoveel prachtige kleuren en mogelijkheden om de vrouwelijke nagels er schitterende te laten uitzien. In de afgelopen jaren is het verzorgen van nagels echter explosief gegroeid. Binnen de modewereld is het dan ook een volwaardige industrie geworden, die onderhevig is aan seizoensgebonden trends. Van stijlvol, tot gewoon en eigenzinnig, nagels zijn op die manier getransformeerd zodat ieder van ons zijn persoonlijke stijl naar buiten kan brengen via de handen. Of het nu standaard rode nagels zijn, of gedurfde nagels met een stoere print, niemand kijkt er nog van op, maar iedereen vindt het juist mooi!

Gelakte nagels met of zonder print

Waar voorheen de nieuwste patronen en prints beperkt waren tot de catwalk of bij handtassen, is het nu net zo mooi om dergelijke prints te hebben gelakt. Nagelkunst is de afgelopen jaren populair geworden en de populariteit ervan blijft toenemen. Luipaardvlekken, abstracte prints, sterren en glinsteringen op nagels, het is niet langer onbereikbaar voor degenen onder ons die iets meer authenticiteit willen hebben dan een snelle uitstraling. Of het nu nagels zijn in de traditionele rode kleur, met verschillende kleuren, of met prints, gelakte nagels zijn nu eenmaal in én verzorgd.

Nagelstudio’s voor een manicure

Wanneer je mooie nagels wilt, dan kan je een manicure laten doen. Nagelstudio’s zijn de laatste jaren ontstaan. Ze zijn helemaal volboekt omdat ze zo populair zijn. Vrouwen maken meteen een nieuwe afspraak, zodat hun nagels er altijd verzorgd uitzien. Niemand wil nog gewoon één keer zijn nagels mooi gelakt hebben, maar iedereen wilt ze permanent verzorgd zien. De nagelstudio’s openden de ogen van vele mensen voor de mogelijkheden die nagellak kan bieden. Het lakken van nagels bracht de afgelopen jaren een echte revolutie teweeg op gebied van de manier waarop de modewereld over nagels dacht. Dit kwam vooral door het tonen van het potentieel ervan en de creativiteit die erin kan worden gebracht.

Zelf nagels lakken

Buiten nagelstudio’s kan je ook zelf je nagels lakken. Er bestaan tegenwoordig heel wat goede tools en soorten nagellak om je nagels zelf te verzorgen. In heel wat winkels is er een overvloed van producten te vinden die geschikt zijn voor de nagels. Zowel het onderhouden van nagels, als het lakken van nagels zijn hierbij van toepassing. Er zijn bijvoorbeeld matte kleuren te koop, maar ook glanzende nagellak of zelfs nagellak in een marmeren patroon. Of iemand kiest voor klassieke kleuren, pastelkleuren, felle kleuren, of eerder moderne tinten, de effecten die een persoon wenst, heeft uiteraard met persoonlijke smaak te maken. Wel is het belangrijk om te weten dat zowel een basislaag, als een toplaag nodig is om je nagels mooi te lakken. Dit kan verkleuring tegengaan, maar ook je nagellak beschermen tegen bijvoorbeeld krassen ten gevolge van dagelijkse slijtage. Online zijn er heel wat video’s en handleidingen te vinden om je op weg te helpen zelf je nagels te verzorgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here