Misschien ben jij ook zo iemand die niet kan wachten tot de feestjes beginnen. Verjaardagen, Nieuwjaar, huwelijken, enzovoort, zijn altijd een feest. Op zulke feestjes kan je genieten van een gezellige sfeer, van leuk dansen en van interessante gesprekken tijdens het samenzijn. Natuurlijk hoort hier ook bij dat je moet investeren in een nieuwe, prachtige jurk.

View this post on Instagram

Clashing colours ❤️💜 Happy new week sweeties! Ultra-feminine dress from @chicwish which makes me want to twirl all day 💃🏼 That counts as exercise, doesn’t it? Enjoy the rest of your Monday 💋 💜❤️💜❤️💜❤️💜❤️💜❤️💜❤️ Shop your screenshot of this pic with the LIKEtoKNOW.it shopping app! @liketoknow.it http://liketk.it/2Od8t @liketoknow.it.europe #liketkit #LTKunder100 #LTKwedding #LTKeurope #chicwish #pleateddress #redandpink #redberet #amsterdamfashionblogger #catoinamsterdam #50sstyle #dressesup #fiftiesinspired #dutchfashionblogger #happystyle #morecolorplease #retrostyleblogger #modernretro #modeststyle #modernvintage #vintageglam #realstreetstyle #spotmystyle #40plusstyle #fortyplusstyle #styleatanyage #everydaystyle #retrostyle #pinupinspired #modestgals

A post shared by 𝗖𝗮𝗿𝗶𝗻 ❁ 𝗙𝗮𝘀𝗵𝗶𝗼𝗻𝗯𝗹𝗼𝗴𝗴𝗲𝗿 (@catoinamsterdam) on

Een comfortabele jurk

Dit is deels uit noodzaak. Het is duidelijk dat we hierbij een comfortabele jurk willen. Daarom is een vintage jurk ideaal, maar natuurlijk ook omdat een vintage jurk mooi en stijlvol is. Het gaat er uiteraard ook om om er feestelijk uit te zien en aan te voelen. Kwaliteit, aangename stoffen, interessante texturen, leuke prints en patronen, al deze factoren komen samen om fantastische feestjurken te creëren die we ook graag dragen.

Een stijlvolle jurk

Op een bepaald punt moeten we minder aandacht besteden aan de trends van het jaar als het gaat om feestjurken voor dames, omdat ze bijna een trend op zich zijn. Ja, een jurk die 15 jaar geleden naar je kantoorfeest werd gedragen, ziet er misschien wat gedateerd uit, maar de basis kan er nog steeds zijn: pailletten, felle kleuren, blote benen, stijlvol, enzovoort. De nadruk moet liggen op plezier en stijlvol, en niet op lomp.

Jurken en rokken in stijl

Wat we zeggen is dat, als je het uiterlijk van een voorbijgaande trend die de rest van het jaar populair was niet leuk vond, je er niet plotseling aan zal bezwijken met Kerstmis. Als je een trend niet leuk vindt, koop deze kleding dan niet, maar koop enkel wat je zelf mooi en leuk vindt. Dat gezegd zijnde, zijn er een aantal geweldige stijlen die het afgelopen jaar populair zijn geworden en waarvan we denken dat ze perfect zijn voor feestjes. Jurken en rokken blijven altijd in de mode. Ze zijn een geweldig voorbeeld van een modeproduct dat mooi blijft en dat je kan dragen zonder er belachelijk uit te zien. Jurken en rokken zijn te koop in verschillende kleuren en lengtes. In veel van deze jurken en rokken vind je wel iets terug dat een vintage gevoel kan creëren, zonder de valkuilen die kunnen ontstaan ​​door het kopen van echte vintage uit een bepaalde tijd, waaronder goedkoop polyester, voering zonder kwaliteit, een onaangename stof, enzovoort.

Vintage in verschillende stijlen

Als een bepaalde vintage jurk niet jouw ding is, zijn er tal van andere op vintage geïnspireerde stijlen die beschikbaar zijn voor geweldige prijzen. Zo zijn er bijvoorbeeld de populaire flapper jurken die perfect zijn voor feestjes. Ze zijn ongelooflijk eenvoudig te dragen met eenvoudige en mooie accessoires. Dergelijke kledingstukken hebben een fantastisch effect. Ze stralen een bepaalde glamour uit. Met hun mooie taille en silhouetten zijn dit het soort stukken die bij veel lichaamstypes passen, zolang je maar de zelfverzekerde houding hebt om dit te dragen. Het is een veel voorkomende stijl die gewoonweg voortreffelijk en onmiskenbaar feestelijk is.

Veel mogelijkheden bij het dragen van feestjurken

Het is duidelijk dat als het gaat om feestjurken, er veel opties zijn. Er is zelfs zoveel keuze dat het in eerste instantie overweldigend lijkt. Het belangrijkste is dat je plezier hebt met de stijl die je koopt. Er comfortabel en ontspannen uitzien is uiteindelijk de sleutel tot stijl, dus gaan met iets waarvan je denkt dat je het zou moeten dragen, in tegenstelling tot wat je eigenlijk wilt dragen, zal je geen geweldige look geven. Vertrouw daarom op je instinct!