Afneembare kragen, ze worden steeds populairder. Dit is natuurlijk wel vanzelfsprekend, want wat is er gemakkelijker dan gewoon een kraag te dragen, er een trui over dragen en vervolgens een stijlvolle uitstraling hebben waaruit lijkt dat je een hemd onder je trui draagt.

Een goedkope optie om er stijlvol uit te zien

Velen van ons zijn altijd op zoek naar een outfit die kwalitatief goed is, maar toch ook goedkoop. We willen er goed uitzien, stijlvol en vrolijk. Afneembare kragen zijn op dit moment zo’n hot item. Ze zijn veelzijdig, opvallend en ze hebben het vermogen om het gevoel van een ensemble op een eenvoudige maar stijlvolle manier te veranderen. Dergelijke kragen worden geproduceerd in verschillende stijlen. Zo kunnen bepaalde kragen je kleding transformeren van saai naar vrolijk, of naar flirterig. Ze voegen meteen een uniek en speciaal effect toe aan een anders zo eenvoudige jurk, trui, of top. Ook kunnen ze wel eens een leuk gesprek worden op een uitje. Wanneer je één van deze leuke kragen draagt, word je gezien als een echte modekenner, maar ook als iemand die bereid is de trends uit te proberen, met een onverwachte en frisse aanpak.

Het uiterlijk veranderen

Door hun leuke effect, hebben deze kragen dus de kracht om het totale uiterlijk van een ander kledingstuk dat je draagt te veranderen. Een casual t-shirt kan een heel ander uitzicht krijgen door het te combineren met een leuke kraag, misschien wel die waarvan je altijd gedroomd hebt! Je t-shirt kan op die manier ook formeel worden. Als je op zoek bent naar een leuke jurk met een kraag, hoef je dus niet te wachten om de perfecte jurk te vinden. Investeer alleen in de kraag van je keuze en je hebt heel wat mogelijkheden om deze te gebruiken.

Soorten kragen combineren

Er bestaan heel wat kragen die gecombineerd kunnen worden. Neem bijvoorbeeld kragen die je combineert met prachtige juwelen, waarbij de kraag is ontworpen met glinsteringen. Dergelijke combinaties geven een prachtige look die ook op het werk in de smaak valt. Anderzijds kan je ze ook combineren op een effen, nonchalant t-shirt. Het is dus mogelijk om ze sober te combineren, maar ook op een nettere jurk of op een kanten top. Hoe de afneembare kragen ook gedragen worden, ze nemen een verbluffende positie in. Ze bestaan in zoveel verschillende stijlen en prints, dat ze zowel stoer als mooi kunnen zijn. Een afneembare kraag moet gewoon in ieders garderobe te vinden zijn. Deze oogverblindend eenvoudige afwerking zal je heel wat complimenten opleveren.

Een outfit met een tikkeltje speelsheid

Aangezien een afneembare kraag op heel wat kledingstukken gedragen kan worden, kan het gezien worden als een soort van speelsheid. Je kan het dragen voor kantoor, maar je kan het meteen weer afnemen als je nadien snel iets gaan drinken met vrienden. Ze hebben een enorm potentieel en je hoeft niet telkens tijd te stoppen in het strijken van hemden of lastige te strijken kleding. Een kraagje is gewoon handig en mooi! En wat is uiteindelijk wat iedereen wilt? Een eenvoudige manier om je te kleden, maar om er toch niet eenvoudig uit te zien!

Lees ook: kleding met basislagen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here