Als het gaat om mode en trends in de mode, zijn er steevast veel opties en tegenstrijdige opvattingen. Het kan behoorlijk moeilijk worden om erachter te komen wat er precies in de trends zit en wat niet langer als populair wordt beschouwd. Vanwege dit feit, moet je de tijd nemen om de waarheid te controleren voordat je jouw aankoop doet. Dit is met name van belang als je overweegt om een trui aan een man te geven als geschenk.

Hulp bij het maken van de juiste keuze

Het zou nutteloos zijn als je toevallig een trui zou kopen zonder te weten wat er momenteel in trek is en in de smaak van het seizoen. Enige tijd doorbrengen op het internet en het bekijken van modebladen kan een grote hulp voor je zijn bij het maken van de juiste keuze.

View this post on Instagram

De herfst periode komt er echt aan ook al zou je het niet denken na afgelopen weekend! Wij hadden nog een barbecue, maar die nazomer avond had toch echt wel een goede trui nodig! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Deze trui is een goede optie. Hij is lichtgewicht, dunne kwaliteit en door de samenstelling van het garen wel heerlijk warm. Daarbij kriebelt hij niet. Draag hem met een net overhemd of meer casual met een denim shirt. Is dat voor jou nog net een tikkie te warm? Ook met alleen een t-shirt eronder kom je goed voor de dag ? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Deze trui is gemaakt van gerecyclede garens en in meerdere kleuren te bestellen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #herentrui #recycled #recycledgaren #sustainablefashion #sustainablestyle #studiosteelblue #thinkaboutit #menfashion #thatmangotstyle #oudewater #nederlandseproductie

A post shared by Studio Steelblue (@studiosteelblue) on

De juiste trui kiezen

De meeste grote merken stellen aan het begin van elk seizoen hun assortiment voor om de sfeer van dat seizoen weer te geven. Je kunt de patronen en de kleuren bekijken die ze op dat moment in de markt introduceren om iets echt nieuws en innovatiefs te kopen. Op deze momenten de juiste herentrui kopen en andere gebreide producten is ideaal als geschenk. Ze zullen zeer goed door je man worden ontvangen.

Een herentrui in kasjmier

Eén ding is belangrijk om te weten. Je kunt niet in de fout gaan als je een herentrui in kasjmier als cadeau geeft. Hoewel een trui een eenvoudig item is en er niets bijzonders aan is wanneer je een herentrui in kasjmier kiest in de kleuren waar je man dol op is, verander je dit eenvoudige cadeau meteen in iets heel moois. Dankzij de ruime keuze aan kleuren en patronen die beschikbaar zijn, kun je echt experimenteren met je selectie en je man zal er zeker en vast dol op zijn.

De juiste maat kiezen

De enige zorg die je moet nemen is om de juiste maat te kiezen. Je kunt voor lichtere tinten kiezen als je weet dat je man meestal de voorkeur geeft aan een donkere broek of een jeans. Kijk niet naar de prijs en zoek naar kwaliteit, want dat is iets waar alle mannen zeker naar op zoek zijn.

De juiste hals van de herentrui

Probeer anders te zijn in je selectie als het gaat om het kiezen van een v-hals, een polohals of een ronde hals. Als je hem altijd in een v-hals ziet, probeer dan een ronde hals te kiezen voor die andere look. Misschien verwacht je je aan een protestronde van hem over deze verandering. Zorg er alleen voor dat je het artikel kunt inruilen voor een betere maat of kleur als dat nodig is.

Wol en andere materialen

Afgezien van kasjmier, zijn wol en andere materialen voor herentruien even populair. Een lamswollen trui met V-hals ziet er bijvoorbeeld geweldig uit over een shirt met lange mouwen en is een klassieke stijl die nooit uit de mode raakt. Ze zijn gemakkelijk om te onderhouden en duurzaam. Het enige probleem met wol is het ongemak dat sommige mannen ervaren. Als dat geen probleem is, kun je zeker wollen sweaters voor heren kopen voor je man.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here