De huidige coronacrisis kan, als je niet oplet, zomaar een zware wissel op je relatie leggen. Voordat je het weet schiet de romantiek en compassie erbij in en groeien jij en je partner uit elkaar. Maar ook als je alleen bent, kun je in deze tijd de romantiek en liefde snel uit het oog verliezen. Daten zit er namelijk niet in vanwege de intelligente lockdown. Tijd om in actie te komen en jezelf en eventueel je partner een plezier te bezorgen! Hoe kun je dat als single of liefdespaar slim doen?

Koop een seksspeeltje

Door een lekker seks speeltje te kopen, kun je jouw partner meer genot seksueel bezorgen in deze onrustige tijd. Of, als je single bent, jezelf wat extra plezier gunnen. Omdat veel relaties flink onder druk staan in deze tijd, is het zaak echt tijd te nemen voor elkaars seksuele plezier. Koop daarom een dildo, vibrator of een ander seksspeeltje en laat jouw partner heerlijk klaarkomen. Als single man of vrouw kun je dit natuurlijk ook doen. Een beetje seksuele afleiding op zijn tijd kan geen kwaad!

Verras de ander met een speciaal cadeautje

Liefde draait natuurlijk niet alleen om seks, hoewel dat voor veel mensen wel het summum is een relatie. Een romantische cadeautje doet het naast seks ook erg goed als je in deze crisistijden in je relatie wilt investeren. Koop een keer lekkere shampoo, massageolie of een grote bos rozen voor je partner. Het cadeau hoeft niet groot te zijn: het gaat om de achterliggende gedachte, namelijk dat je aan je geliefde denkt en dat in een leuk presentje tot uitdrukking wilt laten komen. Een leuk idee is verder om een tegoedbon voor een restaurant, de bioscoop of een andere activiteit te kopen. Zodra de coronacrisis voorbij is, hebben jullie dan uitzicht op een romantisch onderonsje!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here